news-details
Kultura

Programi kotorskog festivala samo onlajn

Poštujući nove preporuke NKT, KotorArt Don Brankovi dani muzike će događaje planirane u bliskoj budućnosti organizovati bez publike ali sa direktnim prenosom i uživo praćenjem putem društvene mreže Facebook kao i preko YouTube kanala Festivala.

Večeras u 21:30 u Crkvi sv. Duha počinje koncert mladog crnogorskog pijaniste Andrije Jovovića u okviru serijala koncerata KotorArt Talenti. Neće biti publike u dvorani, ali, direktan prenos omugućen je na Pjaci od kina, i online prenos putem YouTube festivalskog kanala.

-Strogo se pridržavamo svih mjera i preporuka, čuvajući zdravlje publike, umjetnika i našeg tima. Veliki je izazov organizovati festival u ovakvim vremenima ali i veliki podstrek za umjetnike, publiku i nas u timu da istrajemo na putu ka novim oblicima komunikacije umjetnošću, dajući kroz nju mogućnost da doživimo sebe punije, kao dio cjeline i zajedničkog identiteta, što je u ovim okolnostima posebno važno-kažu iz PR službe festivala.

Pjaca od džeza i nastup crnogorskog džez sastava MP Trio, u najavi za ovaj vikend u Amfiteatru Luštice Bay i na Pjaci od kina, pomjereni su za jedan od narednih vikenda, ukoliko situacija bude dozvoljavala.

ad